ROBOTTI,

Autonóm multifunkcionális mezőgazdasági robot Kubota motorral

A hivatalos magyarországi forgalmazója
hamarosan bejelentésre kerül
LÉPJEN KAPCSOLATBA ÉRTÉKESÍTŐNKKEL

A fejlett robotika gyors fejlődési lehetőségeket kínál, amely pozitív hatásokat gyakorol a gazdálkodó közösségre. 20 évnyi kutatás és fejlesztés után a Robotti rendszer a legfejlettebb sokoldalú és autonóm mezőgazdasági robot, amely képes többféle feladatot ellátni a gazdaságban a teljes szezon alatt.

Robotti bemutatása

VEGYÜK FEL A KAPCSOLATOT

PRECÍZIÓS GAZDASÁG

A ROBOTTI-t RTK alapú-GPS-el szerelték fel valamint a munkaeszközök a gép közepén helyezkednek el ezért nincs szükség súlykompenzációra. Az eszköz stabilan rögzített, és az autonóm rendszer pontosan tudja hol helyezkedik el.

A ROBOTTI hárompontos függesztőszerkezetet használ, amely akár 750 kg-ot is képes megemelni, így a ROBOTTI több műveletet is képes elvégezni a szántóföldeken. Lehetővé válik a gazdálkodók számára, hogy a ma már forgalomban lévő munkaeszközöket csatlakoztassák hozzá.

ROBOSZTUS

A ROBOTTI-t egy számítógép irányítja autonóm módon, nem szükséges közvetlen emberi irányítás. Az irányító által megadott adatok alapján kiszámítja és navigálja önmagát, és egy optimális útvonalat követ a terepen.

AUTOMATIZÁLT

MECHANIKAI BEÁLLÍTÁS

A ROBOTTI két legújabb generációs Kubota dízelmotorral van felszerelve, melyek megfelelnek a legszigorúbb emissziós követelményeknek, és könny szervizeltető rendszert alkot.


Hárompontos csatlakozórendszerrel rendelkezik, így különböző munkagépek csatlakoztathatók hozzá. A munkasebesség igény szerint változtatható, és akár 20 órán át is működhet két üzemanyag feltöltés között. Fogyasztása, mely 3 és 6 liter/ óra közötti a Robottit sokkal költségtakarékosabbá teszi a hagyományos traktorokkal szemben.

ELSŐ LÉPÉSEK A ROBBOTI-VAL

Robotunk fontos helyet foglal el az ismert mezőgazdasági technológiában, mivel szabványos alkatrészekből készül. Tudjuk hogyan kell mindent összhangba hozni ahhoz, hogy önállóan dolgozni tudjon.

ELSŐ KAPCSOLAT

A valós - idejű kinematika (RTK) pontos pozicionálást biztosít +/- 2 cm-es - pontossággal valós időben.

RTK-GPS pontosság:

Lökhárító:

A Robotti nyomásbiztonsági ütközővel van felszerelve, és az általa üzemeltetett mező "geokerítéssel" van körbevéve . Így a ROBOTTI egyáltalán nem hagyhatja el a munkaterületet!

A Velodyne Puck lidar érzékelője:

A Velodyne Puck egy kisméretű, kompakt lidar-érzékelő, amely 100 méteres hatótávolsággal rendelkezik az ütközések elkerülése érdekében, így biztosítva a biztonságos és hatékony navigációt a mezőgazdasági területeken.

ROBOTTI - EGYETLEN ROBOT, AMELY TELJES SZEZONBAN ÜZEMELHET.

A Robotti világszerte alkalmazható hagyományos vagy biogazdaságokban vetésre, gyomirtásra, permetezésre és tápanyag kijuttatásra, és mind a beruházási, mind a működési költségek tekintetében alacsonyabb területegységenkénti költséggel jár.

A Robotti rendkívül pontos, helyspecifikus mezőgazdasági műveleteket végez, beleértve a magágy-előkészítést, a vetést, a gyomírtást, a permetezést és a kaszálást

Magágy - előkészítés

Kapálás, gyomlálás, boronálás

Talajmintavétel

Vetésellenőrzés

Területgazdálkodás

FŰFÉLÉK

FAISKOLÁK

KAPÁS NÖVÉNYEK

ZÖLDSÉGEK

GABONAFÉLÉK

BOGYÓK

ROBOTTI, MŰSZAKI ADATOK

Munkaszélesség : akár 3m

Nyomtáv szélessége: 1,5 - 3,5 m

Hasmagasság : 0,9m

Súlya: 3100 kg

Sebessége: 0-8 km/h

Teljesítmény 2x72LE dízelmotor

Emelési kapacitás: 750kg

Készen áll a Robotti használatára?

LÉPJEN KAPCSOLATBA CSAPATUNKKAL

Munkaszélesség: akár 3m         Nyomtáv szélessége: 1,5 - 3,5 m

Hasmagasság: 0,9m                   Súlya: 3100 kg

Sebessége: 0-8 km/h

Teljesítmény 2x72LE dízelmotor            Emelési kapacitás: 750kg

ROBOTTI A TEREPEN

Gyomírtás/kapálás

VETÉS

PREZENTÁCIÓ

KEZDJÜK A ROBBOTI-VAL

COPYRIGHT 2021 AGROINTELLI. ALL RIGHTS RESERVED.